3 æg
125 g sukker
1 spsk mælk
50 g hvedemel
50 g kartoffelmel
1 tsk. hjortetaksalt
30 g valnøddekerner
1 dl ribsgele
2 1/2 dl piskefløde
1 tsk vanillesukker
1 spsk sukker
3 blade husblas
200 g friske jordbær
1 dl piskefløde
150 g friske jordbær
Pistacienøddekerner
Æg og sukker piskes let og luftigt. Mælken tilsættes. Bland mel, hjortetaksalt og nøddekærner og vend i. To lagkageforme smøres, og dejen fordeles heri. Sættes i ovnen på næstnederste rille. Bages ved 200° i 8 - 10 min. Bundene tages ud og køles ned på en bagerist. Smør den ene side af bundene med ribsgeleen. Pisk fløden til skum, og tilsæt sukker og vanille. Udblød husblasen i koldt vand i ca. 3 min. Vrid den fri for vand og hæld 1/2 dl. kogende vand over. Vend forsigtigt husblasen i flødeskummet sammen med bærrene, der er skåret i skiver. Læg jordbærfyldet imellem bundene. Pynt kagen med flødeskum samt skivede jordbær. Drys med pistacienøddekærner.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar