100 g forkogte
couscousgryn (ca. 2½ dl)
¼ tsk groft
salt
¼ liter kogende
vand
50 g tørrede
abrikoser i små tern
50 g rosiner
25 g ristede
pinjekerner
1 dl grofthakket
persille
¼ tsk garam
masala
1 liter Kyllingesuppe
1 blomkålshoved
i små buketter (ca. 400 g)
400 g kyllingeinderfileter
i mindre tern
om couscousgryn og salt i en skål og hæld det kogende vand over. Lad grynene stå i ca. 10 min. - rør med en gaffel et par gange, mens de trækker. Bland de lune couscousgryn med abrikoser, rosiner, pinjekerner, persille og garam masala. Smag til. Kom suppen i en gryde sammen med blomkål. Bring suppen i kog under omrøring og kog i ca. 5 min. Tilsæt kylling og bring atter suppen i kog, stadig under omrøring. Kog suppen ved jævn varme i ca. 2 min. Smag til. Ved serveringen: Anret den lune couscoussalat og suppen i varme dybe tallerkener. Tip: Resten af couscoussalaten smager dejligt i madpakken.