Ingredienser
2
friske appelsiner
250
g cherrytomater
1
håndfuld frisk basilikum
500
g rødspættefileter
Tilbehør:
Kogt pasta
Fremgangsmåde.
Skræl
gulerødderne, og skær dem i grove stykker.
Kog
gulerødderne i en gryde med appelsinsaften i 5 min.
Tilsæt
cherrytomater, skru ned for blusset, og lad grøntsagerne simre endnu
2 min.
Tilsæt
grofthakket basilikum, og smag til med salt og peber.
Læg
to rødspættefileter oven på hinanden, og rul dem sammen.
Drys
med salt og peber, og læg rødspætterne i en gryde.
Hæld
2 dl vand i gryden, og lad fisken småkoge 10 min. under låg.
Servér
rødspætterne med appelsingulerødderne og kogt pasta.
I stedet for rødspætte kan du anvende ising eller skrubbe.
I stedet for rødspætte kan du anvende ising eller skrubbe.