4
skinkeschnitzel a ca. 150 - 200 g
1 æg
5 spsk. rasp
smør
kapers
50 g. peberrod høvlet
1 ds. ansjoser
1 citron i skiverSkysauce:
1 æg
5 spsk. rasp
smør
kapers
50 g. peberrod høvlet
1 ds. ansjoser
1 citron i skiverSkysauce:
1
dl. Bouillon
Brasede
kartofler:
1000
g. kogte kolde kartofler
0.5 dl. vindruekerneolie
salt
peber
500 g. grønne ærter
Fremgangsmåde:
Kødet bankes ud.
0.5 dl. vindruekerneolie
salt
peber
500 g. grønne ærter
Fremgangsmåde:
Kødet bankes ud.
Ægget piskes med 2 tsk. vand.
Kødet vendes i ægget og
derpå i rasp.
Kødet
steges i smør 4 - 6 min. på hver side.
Kødet lægges på et varmt fad og pyntes med 1 tsk. kapers, revet peberrod, 2 - 3 ansjoser og
Kødet lægges på et varmt fad og pyntes med 1 tsk. kapers, revet peberrod, 2 - 3 ansjoser og
en skive citron på hvert stykke.
Panden koges af med bouillon som bruges til skysovs.Serveres med brasede kartofler, grønne ærter og skysovs.
Brasede katrtofler:
Skær kartoflerne i mindre stykker og rist dem på en tefalpande i den varme olie.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar