Ingredienser
3
æg
1/4
tsk. salt.
125
g hvedemel
3½
dl letmælk
1
spsk smør eller rapsolie til stegning
150
g rejer
400
g færdig fiskefars
2
røde peberfrugter
5
tomater
2
chili
2
fed hvidløg
2
spsk olivenolie
8
skorzonerrødder
2
dl letmælk
1
lille bundt persille Tilbehør: Godt brød
Hak
kørvelen. Kom kørvel, æg, salt, mel og mælk i blenderen, og
blend, til dejen er glat og flot grøn. Bag 4 - 5 pandekager af
dejen i smør eller olie på en stor pande. Hak rejerne groft, og
bland dem i fiskefarsen. Læg hver pandekage på et stykke folie.
Smør pandekagen med fars, og rul den sammen. Rul folien stramt om
pandekagen, og klem den sammen i enderne.
Læg rullerne i et ildfast fad, og fyld op med vand, så rullerne næsten er dækket Bag rullerne i ovnen i 17 min. ved 175 grader. Skær peberfrugter, tomater, chili og hvidløg i grove stykker. Svits alle grøntsagerne i 1 spsk olivenolie i en gryde, og lad dem stege ved svag varme, til de er helt møre. •Blend til en cremet konsistens, og smag til med salt og peber. Skræl skorzonerrødderne, skær dem i 3-4 stykker, og kom dem i en gryde med 2 dl mælk og vand, så det dækker. Tilsæt 1 tsk. salt, og kog i 5 min. Hæld kogevandet fra. Varm 1 spsk olivenolie op på en pande, og rist skorzonerrødderne, til de er gyldne. Tilsæt hakket persille, og krydr med salt og peber. Skær kørvel pandekagerne i 3 stykker på skrå, så de kan stå op. Server med peberfrugtsauce, skorzonerrødder og godt brød. Tilbehør: Godt brød
Ingen kommentarer:
Send en kommentar