240 g rød
quinoa
6 dl vand
¾ tsk groft
salt
1 tsk flydende
fedtstof
300 g hakket
oksekød
1 porre
i tynde strimler
1 spsk finthakket
grøn chilipeber
200 g frisk
ananas i små tern
1 tsk groft
salt
1 liter
Kyllingesuppe
300 g fintsnittet
hvidkål i mundrette bidder
¼ tsk. groft salt
¼ tsk. groft salt
Skyl quinoaen og kom den i kogende vand tilsat salt. Kog quinoaen ca. 15 min. ved svag varme og under tætsluttende låg. Hæld quinoaen i en sigte og lad det overskydende vand dryppe af. Lad imens fedtstoffet blive gyldent i en pande. Brun kødet i ca. 3 min. til det smuldrer og skifter farve. Tilsæt porre, chili, ananas og salt og steg blandingen under omrøring i ca. 3 min. Bring imens suppen i kog, under omrøring, i en stor tykbundet gryde. Tilsæt hvidkål og salt. Varm suppen godt igennem og smag til. Server suppen sammen med ananasdrys og quinoa.
http://b8026vgaw83r7r4ot7qso4bs5s.hop.clickbank.net/?tid=WANJA
Ingen kommentarer:
Send en kommentar