søndag den 29. januar 2012

Caribisk kyllingesuppe med hvidkål og ananasdrys

    240 g rød quinoa
    6 dl vand
    ¾ tsk groft salt
    1 tsk flydende fedtstof
    300 g hakket oksekød
    1 porre i tynde strimler
    1 spsk finthakket grøn chilipeber
    200 g frisk ananas i små tern
    1 tsk groft salt
    1 liter  Kyllingesuppe
    300 g fintsnittet hvidkål i mundrette bidder
    ¼ tsk. groft salt
Skyl quinoaen og kom den i kogende vand tilsat salt. Kog quinoaen ca. 15 min. ved svag varme og under tætsluttende låg. Hæld quinoaen i en sigte og lad det overskydende vand dryppe af. Lad imens fedtstoffet blive gyldent i en pande. Brun kødet i ca. 3 min. til det smuldrer og skifter farve. Tilsæt porre, chili, ananas og salt og steg blandingen under omrøring i ca. 3 min. Bring imens suppen i kog, under omrøring, i en stor tykbundet gryde. Tilsæt hvidkål og salt. Varm suppen godt igennem og smag til. Server suppen sammen med ananasdrys og quinoa.

http://b8026vgaw83r7r4ot7qso4bs5s.hop.clickbank.net/?tid=WANJA


Ingen kommentarer: