2 tsk
grøn peber
2
appelsiner
2
berberi-andebryster à ca. 300 g
salt
og peber og sukker
4
spsk cognac
2
dl fjerkræfond
1
spsk Maizena
1
drys timian
Løg
og grøn peber hakkes fint.
Appelsiner
skrælles sådan, at alt det hvide kommer af.
Appelsinen
skæres i skiver, som derpå halveres.
Pres
saften af 1-2 appelsiner.
Rids
rudeformede tern i skindet på berberi-andebryster.
Kødet
krydres med salt og peber.
Varm
en pande op, svits kødet kraftigt på skindsiden i 2 minutter, vend
derefter kødet og svits det på den anden side i 2 minutter.
Læg
derefter andebrysterne med skindsiden opad i et ildfast fad og sæt
dem på 2. rille fra neden i en forvarmet ovn i 12-14 minutter ved
190°C (varmluft 170°C).
Løg
og grøn peber steges let i andefedtet på panden.
Cognac,
appelsinsaft og fjerkræfond hældes ved.
Koges
ind uden låg i 5-8 minutter.
Jævn
efter behag med Maizena.
Appelsinstykkerne
lægges i saucen, og der smages til med salt, peber og sukker.
Andebrysterne hviler lidt, før de serveres med saucen.
Pynt
eventuelt med et drys timian.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar