124 G Digestive kiks
60 gram Smør
75 gram Flødeost 60 gram Smør
135 gram sukke
2 dl piskefløde
1 stilk Vaniljekorn
100 G citron saft
2 stk. Husblas
100 gram Hindbær
100 gram Jordbær
100 gram Brombær
Fremgangsmåde
Knus kiks i en skål, og bland sammen med blødt smør. Pres kiksemassen ud i en springform med en ske, så det dækker bunden
.Pisk flødeost og sukker sammen. Pisk fløden til skum, og rør den i osten sammen med vanilje og citronskal. Smag til med citronsaft.
Udblød husblas i koldt vand, smelt det over et vandbad, og rør det i fromagen.
Hæld fromagen ned over kiksbunden, og stil på køl mindst en time.
.Pisk flødeost og sukker sammen. Pisk fløden til skum, og rør den i osten sammen med vanilje og citronskal. Smag til med citronsaft.
Udblød husblas i koldt vand, smelt det over et vandbad, og rør det i fromagen.
Hæld fromagen ned over kiksbunden, og stil på køl mindst en time.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar