Ingredienser
500
g blommer
3 æg
125 g sukker
100 g hvedemel
1/4 tsk. salt
1 tsk. vanillesukker
2 1/2 dl skumme-, mini- eller letmælk
1 spsk. oliemargarine til dejen
1/2 spsk. oliemargarine til smøring af tærtefadet
Vanillecreme:
1 dl syrnet fløde 9%
2 dl fromage frais
1-2 tsk. vanillesukker
1/2-1 tsk. Sukker
Fremgangsmåde3 æg
125 g sukker
100 g hvedemel
1/4 tsk. salt
1 tsk. vanillesukker
2 1/2 dl skumme-, mini- eller letmælk
1 spsk. oliemargarine til dejen
1/2 spsk. oliemargarine til smøring af tærtefadet
Vanillecreme:
1 dl syrnet fløde 9%
2 dl fromage frais
1-2 tsk. vanillesukker
1/2-1 tsk. Sukker
Smør
først tærtefadet. Halvér derpå blommerne, fjern stenene og læg
blommerne i fadet med skinsiden opad - de må gerne ligge tæt. Rør
nu alle de øvrige ingredienser sammen med en håndmikser og fordel
massen hen over blommerne. Bag tærten i 10 min. ved 200 grader, sænk
derefter temperaturen til 180 grader og lad tærten stå i yderligere
25 min.
Vaniljecreme: Rør alle ingredienserne sammen og smag til med sukker og vanillesukker. Server dessertkage lun med vanillecreme.
Vaniljecreme: Rør alle ingredienserne sammen og smag til med sukker og vanillesukker. Server dessertkage lun med vanillecreme.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar