kylling
urter en håndfuld, fx persille, oregano og kørvel.
Salt og peber
1 stk. løg
25 g. smør
4 dl. arvorio-ris
2 dl. hvidvin
1 l hønsebouillon
100 g. Parmesanost
1 stk. citron
400 g slik ærter
kørvel til pynt
Dub kyllingen tør, og fyld den med urter. Læg den i en ildfast form, og drys med salt og peber. Steg kyllingen midt i ovnen i ca. 1 time. For at se om kyllingen er færdigstegt kan du prøve at dreje lidt på det yderste af lårbenet. Hvis benet løsner let fra kødet, er den gennemstegt. Hvis ikke, giv den 10 -15 min. mere. Begynder kyllingen at blive for mørk, dæk med alufolie.
urter en håndfuld, fx persille, oregano og kørvel.
Salt og peber
1 stk. løg
25 g. smør
4 dl. arvorio-ris
2 dl. hvidvin
1 l hønsebouillon
100 g. Parmesanost
1 stk. citron
400 g slik ærter
kørvel til pynt
Dub kyllingen tør, og fyld den med urter. Læg den i en ildfast form, og drys med salt og peber. Steg kyllingen midt i ovnen i ca. 1 time. For at se om kyllingen er færdigstegt kan du prøve at dreje lidt på det yderste af lårbenet. Hvis benet løsner let fra kødet, er den gennemstegt. Hvis ikke, giv den 10 -15 min. mere. Begynder kyllingen at blive for mørk, dæk med alufolie.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar