2
løg
1
gulerod
250
g broccoli
1
squash
1
fed hvidløg
2
mellemstore kartofler
1
tsk. raps- eller olivenolie
2
spsk. hakket persille
100
g suppenudler
Skær bladselleri, løg, gulerødder, squash og broccolistokken i tern. Skær blomsten af broccolien ud i små buketter. Varm olien op i en gryde. Kom grøntsagerne i gryden sammen med det hele fed hvidløg og kartoflerne, som blot skal være skrællede og delt i to. Tilsæt saltet og lad grøntsagerne stege i gryden ved middelsvag varme i 5 minutter uden at brune. Rør indimellem i gryden. Tilsæt 1 l. vand og lad suppen simre i ca. 15 min. Tag de 4 stykker kartoffel op. Blend kartoflerne med 2 dl af suppen. Kom de blendede kartofler tilbage i suppen. Kog suppenudlerene i suppen inden servering. Smag til med salt og peber og tilsæt persille. Spis suppen med masser af godt brød.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar