500
g okse, hakket (10-12%)
2 fed hvidløg, knust
3 spk. persille
2 skv. brød, grov
1/2 l vand
2 stk. æg
lidt salt
lidt peber, sort
lidt muskatnød,revet
1/2 spk. citron, skal (revet)
1 dl mel, hvede
4 spk. hvidløg, knust
350 g spaghetti
100 g løg
1 fed hvidløg, knust
1 spk. olie, oliven
3 dl bouillon,okse(1l.)
5 spk. tomatpure
1 tsk. basilikum
lidt salt
2 fed hvidløg, knust
3 spk. persille
2 skv. brød, grov
1/2 l vand
2 stk. æg
lidt salt
lidt peber, sort
lidt muskatnød,revet
1/2 spk. citron, skal (revet)
1 dl mel, hvede
4 spk. hvidløg, knust
350 g spaghetti
100 g løg
1 fed hvidløg, knust
1 spk. olie, oliven
3 dl bouillon,okse(1l.)
5 spk. tomatpure
1 tsk. basilikum
lidt salt
Fremgangsmåde:
Kødbollerne:Brødet uden skorper plukkes i mimdre stykker og trækker
med mælken i 10 minutter.
Derefter røres æødet med æg , hvidløg,salt, peber, citronskal, muskat.
Formes til ret store boller(8 stk.).
Tril dem i melet og steg dem i olien.
Steg dem på alle sider til de er gennemstegte ca. 15 minutter.
Spaghettien koges efter anvisningen på pakken (friske er bedst).
Saucen:Løg og hvidløg steges i olien nogle minutter.
Hvorefter bouilon, tomatpuré og salt peber og basilikum tilsættes.
Koger i 10 minutter og smag til.
Serveres over de stegte kødboller med spaghetti og sukkerærter.
Kødbollerne:Brødet uden skorper plukkes i mimdre stykker og trækker
med mælken i 10 minutter.
Derefter røres æødet med æg , hvidløg,salt, peber, citronskal, muskat.
Formes til ret store boller(8 stk.).
Tril dem i melet og steg dem i olien.
Steg dem på alle sider til de er gennemstegte ca. 15 minutter.
Spaghettien koges efter anvisningen på pakken (friske er bedst).
Saucen:Løg og hvidløg steges i olien nogle minutter.
Hvorefter bouilon, tomatpuré og salt peber og basilikum tilsættes.
Koger i 10 minutter og smag til.
Serveres over de stegte kødboller med spaghetti og sukkerærter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar