2
pers.
1
stk. kyllingfilet
2 tsk. barbecuekrydderi
150 g bacon
1 håndfuld ærter
1 æble
3 spsk. cremefraiche
3 spsk. Hellman mayo
2 tsk. karry
2 tsk. paprika
1/2 tsk cayennepeber
1 tsk. citronsaft
salt, peber
Steg baconen sprødt på en pande og kom det på fedtsugende papir.
Skær kyllinge i små tern og steg dem på baconpanden. Krydr med barbecue, salt og peber. Når kyllingen er gennemstegt kommes ternene på fedtsugendepapir og afkøles.
Cremefraiche og mayo røres sammen og karry, paprika, cayennepeber, citron, salt og peber tilsættes. Smag til. Skær æblet i grove tern og kom i dressingen sammen med optørede, kolde ærter, halvdelen af baconen og kyllingen. Lad det trække 30 min i køleskabet inden severing. Serveres med topping af bacon og et drys paprika, samt groft brød.
Skær kyllinge i små tern og steg dem på baconpanden. Krydr med barbecue, salt og peber. Når kyllingen er gennemstegt kommes ternene på fedtsugendepapir og afkøles.
Cremefraiche og mayo røres sammen og karry, paprika, cayennepeber, citron, salt og peber tilsættes. Smag til. Skær æblet i grove tern og kom i dressingen sammen med optørede, kolde ærter, halvdelen af baconen og kyllingen. Lad det trække 30 min i køleskabet inden severing. Serveres med topping af bacon og et drys paprika, samt groft brød.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar