lørdag den 12. november 2011

Mexicansk chili kylling med grov guacamole


Ingredienser

560 g. Danpo Din Kylling Chili/Lime Filet Olie til stegning
2-3 finthakkede chilier uden kerner
1 tsk. spidskommen 2 tsk. paprika
2 ds. kidney bønner i saltlage
2-3 spsk. appelsin- eller limesaft Salt, peber
1 bdt. snittede forårsløg Grov guacamole
2 avocado 2 tomater
2 spsk. limesaft
1-2 finthakkede grønne chilier uden kerner
1/2 bdt. frisk hakket koriander Salt

Fremgangsmåde

Skær kyllingfileterne i små tern. Svits kyllingestykkerne i olie tilsat chili, spidskommen og paprika i ca. 3 min. Tilsæt idneybønner, der er skyllet godt i koldt vand samt appelsinsaft og lad det simre 3 min. Smag til med salt og peber og drys med forårs løg. Server på lune tortillaer med guacamole. Halver tomaterne, fjern kernerne og hak tomatkødet groft. Mos avocadokødet let med en gaffel og bland med tomat, limesaft, chili og koriander. Smag til med salt og server. Tilbehør: Tortillaer eller ris.