Ingredienser
560
g. Danpo Din Kylling Chili/Lime Filet Olie til stegning
2-3
finthakkede chilier uden kerner
1
tsk. spidskommen 2 tsk. paprika
2
ds. kidney bønner i saltlage
2-3
spsk. appelsin- eller limesaft Salt, peber
1
bdt. snittede forårsløg Grov guacamole
2
avocado 2 tomater
2
spsk. limesaft
1-2
finthakkede grønne chilier uden kerner
1/2
bdt. frisk hakket koriander Salt
Fremgangsmåde
Skær kyllingfileterne i
små tern. Svits kyllingestykkerne i olie tilsat chili, spidskommen
og paprika i ca. 3 min. Tilsæt idneybønner, der er skyllet godt i
koldt vand samt appelsinsaft og lad det simre 3 min. Smag til med
salt og peber og drys med forårs løg. Server på lune
tortillaer med guacamole. Halver tomaterne, fjern kernerne og hak
tomatkødet groft. Mos avocadokødet let med en gaffel og bland med
tomat, limesaft, chili og koriander. Smag til med salt og server.
Tilbehør: Tortillaer eller ris.