Ingredienser
500 gram hakket kalv og flæsk
1-2
revne løg
1
fed revet hvidløg
2
æg
ca.
50 gram mel
1
½ dl mælk
ca.
1 tsk. salt friskkværnet peber ca.
50
gram smør til stegning olie
Fremgangsmåde
Rør
det hakkede kød med salt i ca. 1 minut. Kom løg, peber og æg i.
Rør mælken i - derefter melet. Stil farsen tildækket i køleskabet
-gerne 1 times tid hvis tiden er til det. Smelt smørret i olie, til
det bliver gyldent, på en stegepande. Form farsen til frikadeller
efter ønsket størrelse og dyp skeen i varmt vand indimellem. Steg
frikadellerne på begge sider ved mellem varme i ca. 10 -15 minutter,
til de er færdige. Du kan også stege dem færdige i ovnen, hvis de
er store. Denne fars er en god basis - fars og kan krydres helt efter
ønske. Kun fantasien sætter grænser prøv dig frem.