onsdag den 8. februar 2012

Thailandsk rejesalat

Ingredienser
300 g store rejer
4 tomater
rødløg

3 skoleagurker eller 1 alm. agurk
1-3 små thaichili
1 salathoved
1 håndfuld koriander
Dressing:
1 fed finthakket hvidløg
1 spsk fiskesauce
2 tsk sukker
2 kafir-limeblade
1 spsk raps- eller jordnøddeolie saft af 1 limefrugt
Tilbehør: Kogte jasminris
Fremgangsmåde
Lad rejerne dryppe af i en sigte i en sigte
Skær tomaterne i både og løget i tynde skiver.
Flæk agurkerne, og skær dem i ½ cm tykke skiver på skrå.
Skær chilierne i tynde skiver.
Skyl og tør salaten. Riv den i grove stykker, og anret den på et fad.
Pisk ingredienserne til dressingen sammen.
Vend rejer, grøntsager og dressing grundigt sammen.
Anret rejesalaten på salatbladene, og drys med frisk koriander. Servér salaten med kogte jasminris.







Ingen kommentarer: