torsdag den 7. oktober 2010

Kyllingesalat

Ingredienser:
Du skal bruge følgende til opskriften på kyllingesalat.
400 g kogt kyllingekød (uden skind og ben)
125 g frosne ærter
250 g selleri
Vand og salt til at koge selleri i
3 stilke bladselleri
2 syltede agurker
Dressing:
1 dl fromage fraise
1 dl cremefraise 9%
½ tsk salt
2 tsk sennep
½ tsk karry.
Fremgangsmåde for kyllingesalat:
Tø ærterne op.
Skær kyllingekødet i små stykker.
Skræl sellerien og skær den i fine strimler.
Kog strimlerne halvmøre i letsaltet vand.
Lad dem løbe af og blive kolde.
Skær bladselleri i skiver.
Hak de syltede agurker.
Bland det hele sammen i en skål.
Dressing:
Rør fromage fraise med cremefraise og smag til med salt, sennep og karry.
Hæld dressingen over kyllingesalaten og lad den stå koldt og trække ca. 10 minutter.