Ingredienser
300
g store rejer
4
tomater
1
rødløg
3
skoleagurker eller 1 alm. agurk
1-3
små thaichili
1
salathoved
1
håndfuld koriander
Dressing:
1
fed finthakket hvidløg
1
spsk fiskesauce
2
tsk sukker
2
kafir-limeblade
1
spsk raps- eller jordnøddeolie saft af 1 limefrugt
Tilbehør:
Kogte jasminris
Fremgangsmåde
Lad
rejerne dryppe af i en sigte i en sigte
Skær
tomaterne i både og løget i tynde skiver.
Flæk
agurkerne, og skær dem i ½ cm tykke skiver på skrå.
Skær
chilierne i tynde skiver.
Skyl
og tør salaten. Riv den i grove stykker, og anret den på et fad.
Pisk
ingredienserne til dressingen sammen.
Vend
rejer, grøntsager og dressing grundigt sammen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar