Frikadeller
af oksekød med chili og hvidløg - kan spises med et stykke
brød, sammen med
kartofler eller i en tomatsovs sammen med pasta -
bare for at nævne nogle få måder at
bruge disse stærke
oksefrikadeller. Jeg elsker disse stærke frikadeller. Man for ganske
enkelt
et sus og kommer på en rejse når man sætter tænderne i en
stærk frikadelle der smager af
rejser og oplevelser - der er
noget sexet over dem. Stærkt krydrede oksefrikadeller bruger
Ingredienser:
500
gram oksekød
2
hele æg
4
fed hvidløg
1
hel chili (med god smag)
1/2
-1 spiseske groftkrævnet peber
en
skvat olivenolie
1-
2 spiseskeer mel
Hæld
alle ingredienser (undtagen mel) i en skål og rør med en
røreske, tilsæt mel lidt efter
lidt og kun til farsen er samlet og smidig. For meget mel gør frikadellerne hårde når de er
stegt. Varm en pande op og tilsæt halv smør og halv olie. Form små kødboller med en
spiseske og steg frikadellerne gyldne med en tynd stegeskorpe. Frikadellerne må ikke stege
for meget med skal være gennemstegte. Prøv dig frem.
lidt og kun til farsen er samlet og smidig. For meget mel gør frikadellerne hårde når de er
stegt. Varm en pande op og tilsæt halv smør og halv olie. Form små kødboller med en
spiseske og steg frikadellerne gyldne med en tynd stegeskorpe. Frikadellerne må ikke stege
for meget med skal være gennemstegte. Prøv dig frem.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar