Frugtsalat
skræl af ½ citron
1 dl vand
3 spsk sukker
1 hel kanel
3 hele kardemomme
2 dl sød hvidvin
2 dl udstenede halve blå vindruer
2 skrællede søde pærer i både (ca. 300 g)
Råcreme
2½ spsk pasteuriseret æggeblomme
1 spsk sukker
1½ dl Karolines Køkken piskefløde
Skræl citronen med en kartoffelskræller. Bland vand sammen med sukker, kanel, kardemomme og citronskal i en gryde og giv det et opkog. Si lagen og tilsæt hvidvin. Lad lagen køle af og hæld den over en blanding af vindruer og pærebåde. Lad salaten trække tildækket og koldt i ca. 3 timer. Tilbered råcremen lige inden serveringen.
Råcreme: Pisk æggeblommer og sukker til en luftig "æggesnaps". Pisk fløden stiv og vend den i "æggesnapsen".
Anret frugtsalaten i portionsglas og server råcremen i en skål ved siden af.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar