4 blade husblas
Vand
3 pasteuriserede æg
3/4 dl sukker
Revet skal af 1 økologisk citron
Saft af 1 citron
3 dl piskefløde
Citronmelisse til pynt
Tilberedning.
Læg husblasen i blød i koldt vand i ca. 10 minutter. Imens piskes æg og sukker til en luftig æggesnaps med elpisker. Husblasen trækkes op af vandet og smeltes over vandbad. Når husblasen er smeltet iblandes citronsaft og halvdelen af citronskallen. Rør husblasen i æggesnapsen og vend blandingen forsigtigt. Pisk 2½ dl af fløden til skum, og vend den i æggemassen, når denne er er næsten stiv. Hæld fromagen i én stor serveringsskål eller små portionsskåle og sæt i køleskabet. Lige før servering pyntes citronfromagen med flødeskum, revet citronskal og lidt citronmelisse.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar