mandag den 13. september 2010

Chili con carne

Ingredienser:
125 Gram Bacon
1 Stort Løg
1 fed Hvidløg
500 Gram Hakket Oksekød
1 Dåse Flåede tomater
1 Dåse Konc. tomatpure (140 g)
1 Dåse Baked beans
1 Frisk chilli eller pulver
Tabasco
Engelsk sovs
1 Laurbærblad
Salt, Peber
Creme fraiche
Fremgangsmåde for chili con carne: Skær bacon i stykker, hak løg og peber. Steg bacon og kom løg, hvidløg og frisk peber i. Når løgene er blanke kom oksekød i. Når kødet er brunet tilsættes tomater, bønner, pure, laurbærblad, tabasco, engelsk sovs. Lad dette simre i en halv time, og smag herefter til med tabasco/chilli/cayenne. Lad hele retten koge i mindst yderligere 1/2 time. Serveres med en spiseske creme fraiche på toppen og flutes som tilbehør.

Ingen kommentarer: