2 pers.
2 møre steaks af god kvalitet
groft salt, friskkværnet peber
Rødkålssalat:
1/4 rødkålshoved, fintsnittet
1 håndfuld grønne vindruer uden kerner, halveret
½ appelsin i tern
2 spsk. pinjekerner, ristet på en tør pande
Dressing:
½ dl olivenolie
2 spsk. hvidvinseddike
1 spsk. dijonsennep
safta f ½ appelsin
groft salt, friskkværnet peber
smør og olie til stegning
Vend rødkål, druer og appelsin sammen. Ryst dressingen sammen i en beholder med låg og hæld den over salaten, vend godt rundt. Lad den trække på køl i 1 times tid.
Varm smør og olie op på en pande og når smørret er bruset af, kommes steaks på. Krydr med salt og friskkværnet peber og steg dem i 2-3 minutter på hver side ved høj varme, eller til de er som ønsket. Lad bøfferne hvile et par minutter, mens de holdes varme og server dem så med rødkålssalaten.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar