300 g røget baconstykke
2½ dl piskefløde
1 dl mælk
1 dl hvidvin
1 lille dåse koncentreret tomatpure
1 tsk. tørret merian
salt, friskkværnet peber
2 håndfulde fine ærter (hvis frosne, tøes de op)
frisk mozzarella i tynde skiver
400 g frisk pasta
Skær bacon i tern og svits det på en pande, til det bliver gyldent og sprødt, hæld fedtet fra. Hæld hvidvin ved og lad det koge lidt ind. Tilsæt mælk og fløde, lad det koge ind til det tykner lidt. Pisk merian og tomatpure i, smag til med salt og friskkværnet peber og varm igennem. I et let smurt ovnfast fad, kommes friskkogt pasta, blandes med ærter. Hæld saucen over og vend rundt, så den fordeles. Kom skiver af frisk mozzarella og gratiner i ovnen ved 250 grader til osten er smeltet og gylden.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar