tirsdag den 3. november 2009

Chokoladefudge

300 g chokolade
½ dl vand
2 spsk pulverkaffe
50 g smør
2 æggeblommer
100 g flormelis
50 g hakkede mandler
Overtræk:
50 g smør
50 g flormelis
3-4 dråber pebermynteessens
Sådan gør du.
Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt dem i en gryde sammen med vand og pulverkaffe. Tag gryden fra varmen og afkøl chokoladeblandingen lidt. Rør smør, æggeblommer og flormelis sammen. Rør den smeltede chokolade og mandlerne i æggeblandingen. Fordel blandingen, der er ret tykflydende, i en form på ca. 15 x 15 cm og sæt den i køleskabi 2-3 timer, til den er næsten stift. Skær fudgen i terninger med en kniv. Rør overtrækket sammen og smør det på halvdelen af stykkerne.

Ingen kommentarer: