Ingredienser
30 g usaltet smør
225 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1 tsk sukker
Lidt salt
3 dl. sød mælk
2 æg
10 tynde skiver bacon eller 100 g. pancetta skåret i papirtynde skiver
ahornsirup
Fremgangsmåde
Smelt smørret og stil det til side (eller brug flydende becel), så det kan køle lidt af, mens du fortsætter med resten dejen og med baconen. Brug en målekande med bred åbning og mål melet af. Tilsæt bagepulveret, sukker og salt og rør rundt så det hele bliver blandet.
Mål mælken op i et andet målebæger og pisk æggene og det noget afkølede smør i. (brug flydende becel)
Tøm indholdet af målebægeret med det flydende ingredienser over i det med de tørre, mens du pisker. Eller blend det hele sammen med en stavblender.
Steg baconen sprød.
Hæld dejen på panden i små underkop størrelse og bag gyldent. Stable op med bacon på toppen og hæld med sirup.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar