torsdag den 5. november 2009

Lækker toast med mørbrad og kartofler

3 dl rå kartofler, skåret i tern
500 g svinemørbrad, skåret i tern
1 skalotteløg, finthakket
1 spsk. dijonsennep
3 æggeblommer
salt, friskkværnet peber
1 dl bredbladet persille, hakket
1 fed hvidløg, halveret
4 lækre stykker brød, ristet
smør og olivenolie til stegning
Varm smør og olie op og steg først kartoflerne, krydr med salt og friskkværnet peber. Når kartoflerne er næsten møre, tilsættes kødet og steges med, til kødet er gennemstegt. Krydr igen med salt og friskkværnet peber. Hæld det hele over i en skål og bland det med skalotteløg, æggeblommer, persille og sennep. Rør det hele godt sammen. Gnid de ristede skiver brød med et overskåret hvidløgsfed og fordel blandingen på kartoflerne. Server straks

Ingen kommentarer: