torsdag den 5. november 2009

Suppe med kål og oksekød

1 savoykål, snittet
2 løg, hakket
2 grønne peberfrugter i tern
4 stængler bladselleri, i tern
2 laurbærblade
groft salt, friskkværnet peber
2 gulerødder i tern
2 persillerødder i tern
1 spsk. olivenolie
400 g oksekød i tern fra tyksteg
Kog kødternene i letsaltet vand i 40 minutter. Kom kål, løg, peberfrugter og bladselleri i en suppegryde, dæk næsten med kogende vand. Kom lidt salt ved sammen med laurbærblade og lad det simre i 10 minutter. Kom tern af gulerødder og persillerødder i, sammen med kødternene og lad det koge med i de sidste 5 minutter. Kom olie i og smag til med salt og friskkværnet peber. Anret i varme tallerkner og server med groft brød.

Ingen kommentarer: