onsdag den 4. november 2009

Abrikosfromage

125 g tørrede abrikoser
2 dl vand
1 dl (85 g) sukker
4 blade Favorit husblas
1/4 liter piskefløde, pisket til skum
2 stiftpiskede æggehvider
Pynt:
flødeskum
abrikoser
evt. revet chocolate
De skyllede abrikoser udblødes i vandet 1/2-1 døgn. 8 hele abrikoser tages fra til pynt. Resten pureres og smages til med sukker. Husblasen udblødes et par minutter i koldt vand, tages op, smeltes over damp og røres i pureen. Når pureen begynder at blive jævn, blandes først flødeskummet, dernæst de stiftpiskede æggehvider forsigtigt i. Fromagen hældes i en skål og stilles koldt. Før serveringen pyntes desserten med flødeskumstoppe og hele abrikoser. Revet chokolade kan drysses over.

Ingen kommentarer: