Ingrediens betegnelse.
1 spsk smør
2 små løg i tynde ringe
200 g bacontern
16 stk. Brunchpølser fra Steff-Houlberg
Salt og peber
Kartoffelmos:
1 kg skrællede kartofler i mindre stykker
50 g smør
2 dl mælk
Salt og peber
Serveres med stegte løg, rødbeder og persilledrys
Sådan gør du.
Kog kartoflerne møre i usaltet vand. Hæld vandet fra kartoflerne og lad dem dampe af, mos kartoflerne med et piskeris eller en håndmixer. Kom smør og mælk i og rør rundt til det har en ensartet konsistens. Smag til med salt og peber.
Varm smørret på en pande til det bruser op, kom løgringe ved og lad dem sautere i et par minutter uden at de tager farve. Kom bacontern ved og lad dem stege med ved middel varme i 5 min. til de er gyldne og sprøde. Kom Brunchpølser ved og lad dem blive godt varme i ca. 5 min. Lægges henover den varme kartoffelmos sammen med rødbeder, stegte løg og persilledrys.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar