tirsdag den 1. maj 2012

Kinesisk inspireret spidskåls - wok


Ingredienser
400 g kyllingeinderfilet
salt, friskkværnet peber
2 tsk. rapsolie
2 fed hvidløg, fintsnittet
300 g broccoli i buketter
evt. lidt vand eller bouillon
500 g sukkerærter, snittede
½ dl oystersauce
½ dl soja
1 bdt. forårsløg
300 g æggenudler
frisk koriander eller bredbladet persille
Fremgangsmåde
Dup kyllingkødet tørt, skær dem lidt i stykker hvis de er store. Drys med salt og friskkværnet peber. Varm olie i en work og steg kylling kødet i olien under omrøring, 5-6 minutter. Tag kødet op. Kom hvidløg og broccoli i og steg under konstant omrøring i 4-5 minutter. Tilsæt evt. et par spsk. vand eller bouillon. Bland sukkerærter i og steg i endnu 2 minutter og kom så kyllingkødet tilbage i work. Bland soya og oystersauce i retten og lad det hele simre sammen i et par minutter, mens der røres. Smag retten til og drys forårs løg over. Server med nudler og frisk koriander eller bredbladet persille.