tirsdag den 24. maj 2011

Bananbrød med chokolade og valnødder

Ingredienser til 1 brødform ca. 2 liter
260g Hvedemel
1 tsk. Natron
1 tsk. Bagepulver
½ tsk. Salt
150g Marabou chokolade (Mælkechokolade)
100g Valnødder
125g Usaltet smør, stuetemperatur (Rød LURPAK)
2½dl Sukker
2 æg Str. Large
2½ Mosede bananer
2 spsk. Citronsaft/appelsinsaft
1 stang Vanilie (korn fra den)
Ingredienser til 1 brødform ca. 2 liter
260g Hvedemel
1 tsk. Natron
1 tsk. Bagepulver
½ tsk. Salt
150g Marabou chokolade (Mælkechokolade)
100g Valnødder
125g Usaltet smør, stuetemperatur (Rød LURPAK)
2½dl Sukker
2 æg Str. Large
2½ Mosede bananer
2 spsk. Citronsaft/appelsinsaft
1 stang Vanilie (korn fra den)

Kalkun og grøntsager i kokossauce

Ingredienser til 4 personer
1 kg kalkunbryst.
1 aubergine i skiver.
1 courgette i skiver.
2 rødløg i både.
2 fed knust hvidløg.
1 kvist frisk timian.
20 g. smør.
Fremgangsmåde
Kalkunbrystet drysses let med krydderi efter smag.
Brun derefter brystet af på en pande og steg videre i ovnen i 40-50 min. ved 200 grader eller til den er mør, og pak stegen ind i stanniol og lad den trække i mindst 15 min..
Smelt smørret og tilsæt hvidløg og steg grøntsagerne sammen med timian i ca. 10 min. ved jævn varme.