tirsdag den 23. april 2013

Thai-Inspireret Grøntsagssuppe


Ingredienser
    1 stk fed hvidløg
    1 stk stor chili
    3 cm ingefær
     stk stort løg
    2 spske kokosolie
    2 stk store batat (kan erstattes af anden grøntsag)
    2 stk store gulerødder
    0,5 stk blomkål
    0,5 stk broccoli
    2 stk persillerødder
    Saften af 1 lime
    1 stk ds. kokosmælk
    Vand (efter behov)
    Salt, Peber
    bacon i tern

Fremgangsmåde

    Løg, hvidløg, ingefær og chili sauteres i kokosolien. De resterende grøntsager skæres i grover stykker og sauteres (efter løgene er gennemsigtige) sammen med. Derefter kommes kokosmælk, limesaft og vand (alt efter hvor tynd suppen skal være) i. Kog indtil grøntsagerne er møre. Gem væsken fra suppen og blend. Kom væsken i efter behov. Smag til med salt og peber. Steg bacon-tern og kom på toppen. Servér!