torsdag den 15. april 2010

Tarteletter med kylling og svampe

Antal personer: 4
Ingredienser (Tarteletter med kylling og svampe):
4 storetarteletter
200 g.kogt kyllingekød befriet fra ben og skind
1 bdt.frisk asparges eller 100 g marksvampe
1 lillesmørbolle
1/2 dl.piskefløde
1par håndfulde pillede, røgede skalrejer (til pynt)
2 ½ dl.(hønse)bouillon
Fremgangsmåde (Tarteletter med kylling og svampe):

Skræl aspargesene eller rens svampene og skær dem ud i pæne stykker. Jævn bouillon med smørbollen til en cremet konsistens. Tilsæt aspargesstykkerne/svampene og lad dem koge med et minut. Tilsæt så kødet og piskefløden og varm det igennem et par minutter. Smag til med salt og peber, fordel fyldet i de varme tarteletter og pynt evt. med lidt rejer og friske dild.

Ingen kommentarer: