tirsdag den 24. maj 2011

Bananbrød med chokolade og valnødder

Ingredienser til 1 brødform ca. 2 liter
260g Hvedemel
1 tsk. Natron
1 tsk. Bagepulver
½ tsk. Salt
150g Marabou chokolade (Mælkechokolade)
100g Valnødder
125g Usaltet smør, stuetemperatur (Rød LURPAK)
2½dl Sukker
2 æg Str. Large
2½ Mosede bananer
2 spsk. Citronsaft/appelsinsaft
1 stang Vanilie (korn fra den)
Ingredienser til 1 brødform ca. 2 liter
260g Hvedemel
1 tsk. Natron
1 tsk. Bagepulver
½ tsk. Salt
150g Marabou chokolade (Mælkechokolade)
100g Valnødder
125g Usaltet smør, stuetemperatur (Rød LURPAK)
2½dl Sukker
2 æg Str. Large
2½ Mosede bananer
2 spsk. Citronsaft/appelsinsaft
1 stang Vanilie (korn fra den)

Ingen kommentarer: