tirsdag den 11. oktober 2011

Kylling

Lynstegt kinesisk kylling med sød sesam-sojasauce og chili
Ingredienser
280 g. Din Kylling Tern med Karry og Urter
1 spsk. sesamolie til stegning
2 fed hvidløg
1/4 dl fintrevet ingefær
100 g snittede shitake svampe
150 g små broccolibuketter
1 bdt. forårsløg
1/4 dl sojasauce
1/4 dl tør sherry
Salt, peber Sød sesam-sojasauce med chili 
spsk. sojasauce
2 spsk. tør sherry
1 spsk. farin eller rørsukker
1/2 tsk. sesamfrø eller mørk ristet sesamolie
1/2 tsk. knust chili (sambal oelek)

Fremgangsmåde

Lynsteg kyllingestrimlerne 2 min. i sesamolie tilsat hvidløg og ingefær og læg dem til side. Lynsteg shitake svampe og broccolibuketterne 4 min. Tilsæt forårsløg, kyllingestrimler, soja og sherry og lynsteg endnu 2 min. Smag til med salt og peber og server straks. Rør alle ingredienserne til Sød sesam-sojasauce med chili sammen, til sukkeret er opløst. Smag til med sukker, chili og salt.
Tilbehør: Ris eller nudler

Ingen kommentarer: