torsdag den 15. april 2010

Indisk karrysuppe med rejer

Ingredienser:


Du skal bruge følgende til opskrift på Indisk karrysuppe med rejer.


½ porre
2 æbler
2 stilke bladselleri
1 løg
30 g margarine
2-3 tsk. karry
1 l bouillon
2 dl langkornet ris
1½ dl piskefløde
200 g rejer
salt – hvid peber
Fremgangsmåde for Indisk karrysuppe med rejer:


Gør grøntsagerne klar.
Skær porre og bladselleri i skiver. Hak løget og riv æblerne groft.
Smelt margarinen i en gryde, ”brænd” karryen af deri, mens det bruner let.
Svits grøntsagerne deri.
Tilsæt bouillon og ris, og lad retten koge i 20 min.
Tilsæt fløde og rejer – suppen må derefter ikke koge, da rejerne så bliver hårde og kedelige.
Smag til med salt og hvid peber og måske mere karry.