mandag den 12. april 2010

Kylling i hvid sauce

Ingredienser:
Du skal bruge følgende til opskrift på Kylling i hvid sauce.

6 spiseskefulde smør
½ kop mel
2 kopper mælk
2 kyllingebouillon
1 kop kogende vand
500 gram revet ost
½ teskefuld tørret estragon
Cayennepeber
8 kyllingebryst, kogt
1 kop rasp
3 spiseskefulde smeltet smør
Fremgangsmåde for Kylling i hvid sauce:

Varm ovnen op til 185 grader. Lav sauce af mel, smør og mælk. Rør kyllingebouillonen i kogende vand og kom det i saucen. Tilsæt ost og krydderier. Bliv ved med at røre i saucen, til osten er helt smeltet.
Kom kyllingen i et ildfast fad. Hæld saucen over og drys med rasp. Hæld det smeltede smør over til sidst. Bag i cirka 20-25 minutter.

Ingen kommentarer: