torsdag den 7. oktober 2010

Fantastisk mexicansk suppe med majs

Ingredienser:
150 g bacon (1 pk.)
5-6 forårsløg eller 2 porer
3 store kartofler
3 gulerødder
1 ds. hakkede flåede tomater
7 dl grønsagsbouillon
250 g frosne majs (kerner)
2 dl fløde
½ tsk tørret chilipulver
salt og peber
Fremgangsmåde for fantastisk mexicansk suppe med majs:
Skær bacon i strimler, og steg den sprød ved svag varme. Tag den af panden. Snit løgene fint, skræl og skær kartoflerne og gulerødderne i terninger. Svits det hele i baconfedtet og krydr med chili og lidt peber. Tilsæt tomaterne og bouillonen, og kog suppen for svag varme under
låg i 15 min. Kom majsene i, og kog i 5 min.
Rør fløden i , og varm godt igennem. Smag til, og servér suppen rygende varm med drys af bacon-stykker. Giv et godt, sejt madbrød til (f.eks. kan rødbedebrødet som findes her anvendes).

Ingen kommentarer: