onsdag den 5. oktober 2011

Fyldte pandekager med kylling


400 gram kyllingefilet i tern.
4 spsk soyasovs.
1 spsk olie.
1 dl vand.
1 skalotteløg.
1 rødløg.
1 grøn peberfrugt.
1 rød peberfrugt.
1 gul peberfrugt.
1 spsk paprika.
salt.
peber.
1 rød chili.
8 stk hvedetortilla.
Fremgangsmåde for fyldte pandekager med kylling:
Kylling i tern steges på en pande i olie og soyasovs.
Når kyllingekødet har fået farve og begynder at hænge fast i panden, spædes der op med vandet. Kødet simrer mens grøntsagerne renses.
Løgene pilles og skæres i skiver, hvorefter de steger med kødet.
Peberfrugterne skylles, befries for kernerne og skæres i strimler. Herefter steges de med kødet. Chilifrugten skylles, skæres i tynde skiver og kommes på panden. Brug en engangshandske eller brug en plasticpose som handske, så du ikke får chilisaften på hænderne. Der smages til med paprika, salt og peber.
Hvedetortillaerne varmes 2-3 minutter i microbølgeovn eller 6-8 minutter i forvarmet ovn ved 200° (se anvisning på pakken)
Fyldet kommes på de lune tortillaer. Disse rulles og serveres straks.

Ingen kommentarer: