onsdag den 28. december 2011

Smagfuld gryderet

Ingredienser
800 g grydeklare højrebsstykker
2 spsk. flydende Becel
1 spsk. tomatpuré
2 almindelige løg
3 gulerødder
1 l vand
2 Knorr Fond du Chef Beef
5 sorte peberkorn
2 laurbærblade
0,5 l kantareller
1 spsk. eddike
1 spsk. sukker

Tilberedning
1. Brun kødstykkerne i den flydende margarine sammen med tomatpuré, løg og gulerødder.
2. Tilsæt vand, krydderier og Fond du Chef. Lad retten småkoge i ca. 1,5 time.
3. Brun kantarellerne, og tilsæt dem til gryden efter ca. 1 time, så de koger med de sidste 30 minutter.
4. Smag gryderetten til med eddike, sukker og evt. lidt mere salt og peber.
5. Serveres med fuldkornsris og salat.