torsdag den 29. december 2011

Wienerschnitzel af skinkeschnitzel


4 skinkeschnitzel a ca. 150 - 200 g
1 æg
5 spsk. rasp
smør
kapers
50 g. peberrod høvlet
1 ds. ansjoser
1 citron i skiver
Skysauce:
1 dl. Bouillon
Brasede kartofler:
1000 g. kogte kolde kartofler
0.5 dl. vindruekerneolie
salt
peber
500 g. grønne ærter
Fremgangsmåde:
Kødet bankes ud. 
Ægget piskes med 2 tsk. vand. 
Kødet vendes i ægget og derpå i rasp.
Kødet steges i smør 4 - 6 min. på hver side.
Kødet lægges på et varmt fad og pyntes med 1 tsk. kapers, revet peberrod, 2 - 3 ansjoser og 
en skive citron på hvert stykke.
Panden koges af med bouillon som bruges til skysovs.
Serveres med brasede kartofler, grønne ærter og skysovs.
Brasede katrtofler:
Skær kartoflerne i mindre stykker og rist dem på en tefalpande i den varme olie.





Ingen kommentarer: