mandag den 26. december 2011

Orientalsk fiskesuppe


Ingredienser
500 g torskefilet
1 bundt forårsløg
2 peberfrugter
1 tsk fint revet ingefær
1 liter bouillon
1 dåse kokosmælk light
Tilbehør: Groft brød


Skær torskefileterne i store tern. Snit forårsløg i små stykker. Skær peberfrugterne i strimler. Kom forårsløg, peberfrugt, ingefær og bouillon i en gryde, og kog suppen i 5 min. Tilsæt kokosmælk, og læg forsigtigt torskefileterne i suppen. Læg låg på gryden, og lad suppen simre ved svag varme i ca. 3 min. Smag suppen til med salt og peber, og servér med brød. Tip: I stedet for torsk kan du anvende mørksej eller kuller. Suppen kan tilsættes 1 fed presset hvidløg og 1 finhakket rød chili.