mandag den 9. januar 2012

Ander bryst i rød karry med ris

300 g and bryst
2,5 g Havsalt
150 g Jasmin ris
150 g gulerod
90 g Frisk chili per
4 dl. Kokosmælk
31.5 g Rød karrypasta
150 g Bambusskud konserves
15 g Fiskesauce
4,5 g sukker
10 g Basilikum
Fremgangsmåde
Rids andenbrysterne, og gnid dem med salt. Steg dem i ovnen, indtil skindet er gyldent og sprødt. Lad andenbrysterne hvile i fem minutter, inden de skæres i tynde skiver.

Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde skiver. Skær chili i strimler. 
Kom 2 dl kokosmælk i en gryde, og bring den i kog. Tilsæt karrypasta, og rør grundigt. 
Tilsæt and bryst, gulerødder og resten af kokosmælken. Efter et par minutter tilsættes
bambusskud, chilipeber, fiskesovs og sukker. Smag til med ekstra fiskesauce og sukker hvis nødvendigt. Lad karryen koge videre ved svag varme 3 - 4 minutter, og tilsæt så basilikums blade.
Tip
Den søde basilikum fra Thailand, bambusskud og rød karrypasta kan købes i asiatiske
butikker.


Ingen kommentarer: