torsdag den 12. januar 2012

Kaffe - chokoladekage.


150 g. smør
3 dl. sukker
3 dl. mel
2 spsk. cacao
1 spsk pulverkaffe
1 tsk. vanillesukker
2 tsk. bagepulver
2 æg
trekvart dl letmælk
trekvart dl. kogende vand
Fyld og glasur :
6 spsk. blødt smør
6 spsk. sigtet cacao
4 dl. flormelis ( eller efter egen smag )
ca. 2-3 spsk varm kaffe
Sådan gør du:
Rør det smeltede smør i dejen sammen med æg og mælk og til sidst det kogende vand.
Kom dejen i en velsmurt og raspdrysset form og sæt denne straks i en forvarmet ovn ved 175 grader i ca. 40 min.
Glasur:
Smelt smør og lad det afkøle.
Bland sukker, mel, cacao, pulverkaffe, vanillesukker og bagepulver sammen i en stor skål.
Lad kagen afkøle og del den i to stykker. Smør den rørte glasur over i jævnt lag på den ene halvdel og læg forsigtigt den anden del over og smør også denne med glasuren.
Pynt evt. med mandelflager.
Kagen kan fryses med glasuren.
http://www.recipesecrets.net/restaurantrecipes/?hop=wanja



Ingen kommentarer: