lørdag den 28. januar 2012

Kyllingesuppe med blomkål og krydret couscoussalat

    100 g forkogte couscousgryn (ca. 2½ dl)
    ¼ tsk groft salt
    ¼ liter kogende vand
    50 g tørrede abrikoser i små tern
    50 g rosiner
    25 g ristede pinjekerner
    1 dl grofthakket persille
    ¼ tsk garam masala
    1 liter Kyllingesuppe
    1 blomkålshoved i små buketter (ca. 400 g)
    400 g kyllingeinderfileter i mindre tern
    om couscousgryn og salt i en skål og hæld det kogende vand over. Lad grynene stå i ca. 10 min. - rør med en gaffel et par gange, mens de trækker. Bland de lune couscousgryn med abrikoser, rosiner, pinjekerner, persille og garam masala. Smag til. Kom suppen i en gryde sammen med blomkål. Bring suppen i kog under omrøring og kog i ca. 5 min. Tilsæt kylling og bring atter suppen i kog, stadig under omrøring. Kog suppen ved jævn varme i ca. 2 min. Smag til. Ved serveringen: Anret den lune couscoussalat og suppen i varme dybe tallerkener. Tip: Resten af couscoussalaten smager dejligt i madpakken.


Ingen kommentarer: