Hytteost
med æble, pære og vanilje
1 skrællet,
groftrevet æble (ca. 125 g)
4 afdryppede,
halve grofthakkede pærer på dåse (ca. 200 g)
1 tsk vaniljesukker
100 g smør
175 g hvedemel
2 tsk bagepulver
75 g kokosmel
3 spsk sukker
1 spsk fintrevet
limeskal
4½ dl mælk
1 æg
2 spsk friskpresset
limesaft
Pynt
kokosmel
friske
citronmelisseblade
Hytteost
med æble, pære og vanilje: Rør
hytteost sammen med de øvrige ingredienser og stil blandingen
tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Vend rundt i blandingen og
smag til.
Lad
smørret smelte og lad det køle let af. Bland mel, bagepulver,
kokos, sukker og limeskal sammen. Pisk mælken i melblandingen sammen
med æg, smør og limesaft.
Lad
vaffeljernet blive godt varmt. Pensl pladerne med lidt smør den
første gang. Kom dej i vaffeljernet (ca. ¾ dl) og bag vaflen i ca.
2 min. - eller til den er gylden. Bag resten af vaflerne. Server dem
lune sammen med hytteostblandingen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar