torsdag den 26. januar 2012

Kokosvafler med lime

    Hytteost med æble, pære og vanilje
    250 g Hytteost 4%
    1 skrællet, groftrevet æble (ca. 125 g)
    4 afdryppede, halve grofthakkede pærer på dåse (ca. 200 g)
    1 tsk vaniljesukker
    100 g smør
    175 g hvedemel 
    2 tsk bagepulver
    75 g kokosmel 
    3 spsk sukker
    1 spsk fintrevet limeskal
    4½ dl mælk
    1 æg
    2 spsk friskpresset limesaft
    Pynt
    kokosmel
    friske citronmelisseblade
Hytteost med æble, pære og vanilje: Rør hytteost sammen med de øvrige ingredienser og stil blandingen tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Vend rundt i blandingen og smag til.
Lad smørret smelte og lad det køle let af. Bland mel, bagepulver, kokos, sukker og limeskal sammen. Pisk mælken i melblandingen sammen med æg, smør og limesaft.
Lad vaffeljernet blive godt varmt. Pensl pladerne med lidt smør den første gang. Kom dej i vaffeljernet (ca. ¾ dl) og bag vaflen i ca. 2 min. - eller til den er gylden. Bag resten af vaflerne. Server dem lune sammen med hytteostblandingen.



Ingen kommentarer: