125g
smør
50g
sukker
25g
gær
1
æg
½
dl mælk
Remonce:
100g
smør
100g
brun farin
2
spsk. sukker
Glasur:
2
dl flormelis
1-2
spsk. vand
Bland
gæren med den lunede mælk. Smulr smørret i melet og bland
gærblandingen i. Tilsæt sukkeret og ægget og ælt dejen godt. Del
dejen i to portioner og rul den ene ud i en firkant lidt større end
den lille bradepande (ca. 35 cm x 20 cm) den bages i. Smør
bradepanden med lidt smør, før dejen trykkes ned og lad gerne dejen
gå lidt op ad siderne. Rør remonce sammen og smør halvdelen
direkte ud på dejen.
Rul
den anden halvdel af dejen ud til et aflangt kvadrat, smør den anden
halvdel af remoncen ud på denne og rul den sammen til en roulade på
den lange led. Skær 18 slanke snegle af rouladen og placer dem
ovenpå dejen i bradepanden. Dæk dejen til med et fugtigt
viskestykke og stil den til hævning i en god times tid. Pensl kagen
med sammenpisket æg og bag den ved 225 grader i ca. 12 minutter. Men
hold godt øje med den; sukkeret karamellisere rimelig hurtigt. Lad
kagen køle lidt af mens glasuren laves. Fordel herefter glasuren på
kagen og servér straks.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar