onsdag den 14. december 2011

Apotekergryde


Ingredienser
375 g. Basmati ris
150 g. bocon i tern
250 g. skinketern
150 g. løg
500 g. fisk champignon
2 tsk. Paprika
4 dl. Grøntsagsbouillion
2 spsk. Majsstivelse
5 dl. Fløde 18 %
200 g Cocktailpølse
12,5 g Havsalt
0,6 g sort peber
Fremgangsmåde
Kog risene efter anvisningen på emballagen.
Svits baconen i en gryde, og hæld fedtet fra. Tilsæt svinekødet, og lad det svitse med i 3-4 minutter.
Pil og hak løg. Rengør champignoner, og skær dem i skiver. Kom begge dele i gryden, og lad det svitse med nogle minutter. Tilsæt paprika og bouillon, og lad retten småsimre i 10 minutter.
Rør majsstivelsen ud i lidt koldt vand. Kom fløden og jævningen i gryden under omrøring, og lad saucen koge op. Tilsæt cocktailpølserne, og lad dem koge med i et par minutter.
Smag retten til med salt og peber, og serverer retten med de kogte ris.
Kan serveres med en stor skål salat til.
http://www.recipesecrets.net/restaurantrecipes/?hop=wanja


Ingen kommentarer: