onsdag den 14. december 2011

Chiken Noodle Soup


4 stk Kyllingefillet
150 g shitakesvampe, hele
100 g sukkerærter, i strimler
250 g broccoli, i små buketter
8 springløg, i skiver
1 fed hvidløg, i skiver
1 liter hønsebolion
2 spsk
sesamolie
2 spsk
Teriyaki
1 pk
Glass Noodles
TILBEREDNING
Tilbedning af Nuddelsuppe:
Grill kyllingefileterne på en grillpande så de får et pænt mønster. Forsæt derefter tilberedningen i ovnen ved 175˚ i ca. 20 minutter.
Steg shitakesvampene i lidt olie sammen med hvidløg ved middelhøj varme i 2-3 minutter.
Stil kylling og svampe til side.
Kog boulion op med Teriyaki.
æg broccoli i når der 5 minutter tilbage af kogetiden
Tilsæt nudlerne, springløg, sukkerærter og sesamolie når der er 3 minutter tilbage af kogetiden.
Serveres i dybe portionsskåle med shitakesvamp og skivet kyllingefilet på toppen. Spise med pinde og ske.

Ingen kommentarer: